Lokasi : Lot G12 Arked Mara,Jalan Menteri 45300 Sungai Besar,Selangor

Waktu Operasi : 10.00 Pagi sehingga 8.00 Malam

Sumber : Little Zayyan Outlet HQ


 

Menjual pelbagai vendor kecantikan dan makanan. Lokasi di lot G-04, Arked Mara Sungai Besar,Jalan Sungai Limau Lama, 45300 Sungai Besar

Sumber : Mumu Beauty

D'anggun fesyen adalah satu perniagaan yang menjual pakaian fesyen terkini yang mempunyai harga yang berpatutan.Waktu Operasi setiap hari pada 10.00 pagi sehingga 8.00 malam.

Lokasi : No24,Jalan Ssbc 4, Sungai Besar Selangor Darul Ehsan

Nombor Telefon : 019-694 3515

Sumber : D'anggun Fesyen

 


 

 

1

Kenapa Database penting?

1) Kalau anda ada database, anda boleh buat RETARGETTING kpd prospek dgn lebih tepat! Nanti takde dah isu bila beriklan tu xde respon & kos iklan terus membazir ke ‘laut dalam’.

2) JIMAT KOS! Jika anda ada database seperti di Messenger atau Email, anda boleh hasilkan jualan yg berulang kali dari pelanggan yg sama, tanpa perlu lagi keluarkan kos marketing berulang kali... best ke sgt best?

3) SELAMATKAN BISNES anda! Kenapa? Database ini milik anda, anda sendiri yg control. So tak perlu risau dah dgn masalah kena flag ke, disapproved ke.. nak jual produk larangan pun no problem..

4) Bina ENGAGEMENT, HUBUNGAN & KESETIAAN. Inilah rahsianya! Kalau dah ada DATABASE, anda boleh lakukannya.. MAIN FACTOR WHY PEOPLE BUY!!!

5) AUTOMATIK & CEPAT! Kenapa anda perlu susah2 lg nak buat followup, nak buat marketing, nak educate & menjual kalau anda dah ada ‘pembantu' yg boleh lakukannya secara automatik, setiap saat tanpa gagal! Contoh, sistem automation seperti Messenger & Email boleh bantu anda lakukannya. Anda nak hantar mesej/email/sms tepat pada masa & tarikh yg anda inginkan? Time anda bercuti pun followup tetap berjalan? Nak hantar info atau reminder kpd smua database anda secara serentak dlm masa tak sampai 1-3 minit jer? Semua boleh!

Fuhh.. Macam mana, dah nampak power nya kalau bisnes anda ada database?

Nak belajar cara untuk KUMPUL, URUS & ‘PERAH’ DATABASE untuk letupkan jualan bisnes anda?

Jom Daftar sekarang!!!
Kursus Database Management System anjuran MARA Wilayah Persekutuan

Sumber : PUSMA Wilayah Persekutuan