Beg kait yang dikait oleh Usahawan PEDi Kg Baru Nelayan iaitu Nor Hasmah Binti Zainal Abidin yang menetap di Lorong 10,Kampung Baru Nelayan,Sungai Besar.Pelbagai jenis beg yang dikait dari kecil sehingga besar dengan harga berpatutan. Untuk tempahan atau pembelian boleh ke facebook Hasmah Zainal untuk melihat pelbagai jenis beg yang ada.

Chocolate Cluster berada di sungai besar iaitu Kampung Baru Nelayan, mempunyai 3 jenis iaitu Almond Milk, Almond Sesame dan Almond Dark yang berharga RM25 satu bekas.

No Telefon : https://api.whatsapp.com/send?phone=60108477445&text=chocCluster

Facebook : https://www.facebook.com/riesyamila

 


 

Dibok Kenyangs ini diusahakan oleh seorang remaja yang berusia didalam lingkungan 20an, gerai beliau terletak di lorong 5 kampung Baru Nelayan.Jarak hanya 500 meter dari Pusat Internet Kg Baru Nelayan.Pelbagai jenis makanan dan minuman disediakan.Waktu operasi dari 12.30 tengahari sehingga 8 malam.Gerai ini juga menyediakan penghantaran ditempat kawasan tertentu.

Cafe ziela Ejot terletak didalam bangunan mara yang jaraknya 1.7meter dari Pusat Internet Kampung Baru Nelayan.Cafe ini meyajikan makanan wastern seperti spegheti,macroni dan lain-lain lagi.Selain itu, cafe ziela ejot ini juga menyediakan perkhidmatan penghantaran kepada pelanggan.

Alamat : Ziela Ejot Outlet (Arked Mara Sungai Besar), Jalan Menteri, Sungai Besar, 45300 Sungai Besar, Selangor

Sumber : https://www.facebook.com/ziela.ejot


 

2  5

Produk makanan ini dijual oleh kak eilla lorong 8,kampung baru nelayan.Selain jual makanan, kak eila juga membuat bisnes menjual pakaian di pasar malam.Harga makanan ini untuk kek RM10.00 dan tauhu bergedil 1pcs RM1.00. Makanan ini boleh dihantar di kawasan Sungai Besar.

Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100019737967755